Margritte Zondagen

Elke zondag welkom in de open Tuin der Verbeelding – Garden of Imagination voor cultuur, kunst en veel meer in een prachtige omgeving. Bij slecht weer steeds binnen in een subliem decor van de Horta stijl Rotonde Sublieme Trapzaal & WaterlooSalons.

Vanaf 14.00u kan u een gedicht of citaat meebrengen of een muziekinstrument en mensen ontmoeten rond de 7 kunsten.

Bar Magritte & ZomerBar

Zet U zelf letterlijk in de bloemekes.

Het Consulaat van Zurenborg of De Margritte is een ontmoetingsplek voor kunstenaars, kunstliefhebbers, dichters, muzikanten, ondernemers, schrijvers, denkers, doeners, filosofen, en mensen met een open geest op de wereld in alle tijden. Een vrijplaats in Antwerpen over de 7 Vrije Kunsten.

Programma Aanstaande ZondagĀ  ?

Via Facebook:

https://www.facebook.com/hetconsulaatantwerpen/

Nu ook op Instagram:

7kunsten

Speciale evenementenbinnenkort ook op deze webstek.

Geplaatst in Geen categorie.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.