Margritte Zondagen

Kaspy Ndia ontving  als huismuzikant van Villa Margritte zijn eerste gast : Dieter van het muziekenhuis Melodi in Wilrijk Antwerpen. Hij bracht een live piano performance concert op de Villa Margritte Aeolian Piano op zondag 4 December 2022. Op 11 December was het de beurt aan het La Historia Ensemble met Alexandra, zang, Ernest met Ud, en Jeroen met dabouka & zang. Meesterlijk. Ook Ricardo (Portugal) met guitaar, en Elena (Italia)  met zang kwamen spontaan naar La Historia luisteren wat uitmondde in een typische Villa Margritte jam session. Op Zondag 18 December brachten Ricardo en Elena dan zeer mooie fado’s maar ook Ierse Ballads.  Ook Robbe Moortgat was van de partij en bracht spontaan enkele demonstraties in jam session met zijn mondharmonica. Ook wat Jazzy Blues. Na Nieuwjaar wordt dat een eigen concert met pianobegeleiding. 18 December was dan ook met succes de laatste van de Zondagen van Villa Margritte voor 2022. We gaan door op zondag 8 Januari 2023. Reserveer uw plaatske indien nodig.

 

Het Consulaat van Zurenborg of De Margritte is een ontmoetingsplek voor kunstenaars, kunstliefhebbers, dichters, muzikanten, ondernemers, schrijvers, denkers, doeners, filosofen, en mensen met een open geest op de wereld in alle tijden. Een vrijplaats in Antwerpen over de 7 Vrije Kunsten.

Facebook:  https://www.facebook.com/hetconsulaatantwerpen/

Instagram: #Villa_Margritte

Bent u reeds lid van de VriendenKring van Villa Margritte ?

Jaarlijks Lidgeld van de Villa Margritte Kring bedraagt 20€. Leden krijgen sterk gereduceerde prijs voor een concert, of krijgen gratis toegang voor een zondag perfomance aan 5 €. Reserveer tijdig uw mooiste plaatsje via cultureelconsulaat@telenet.be. Deuren vanaf 13u30. Concert of Performance om 14u30.

Geplaatst in Geen categorie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *