Margritte Zondagen

Uniek in Europa. Bezoek de BABAVITA Kunstinstallatie rond water in de sublieme Belle Epoque Wijk van Zurenborg, een van de meest trendy buurten van Antwerpen. De eeuwige cyclus van water & leven. Het water stroomt in 7 stappen naar de blauwe oceaan, een aangename verrassing voor wandelaars, toeristen, en levensgenieters. Genieten in kleine dingen. Een kleine Oase in Antwerpen.

Openingsceremonie METAMORHOSIS BABAVITA EXPO op zondag 28 Augustus 2022 in de namiddag om 15.00u. ZomerBar Opent om 11.00u.

Bar Magritte & ZomerBar: Zet U zelf letterlijk tussen/in de bloemekes.

Het Consulaat van Zurenborg of De Margritte is een ontmoetingsplek voor kunstenaars, kunstliefhebbers, dichters, muzikanten, ondernemers, schrijvers, denkers, doeners, filosofen, en mensen met een open geest op de wereld in alle tijden. Een vrijplaats in Antwerpen over de 7 Vrije Kunsten.

Facebook:  https://www.facebook.com/hetconsulaatantwerpen/

Instagram: #7kunsten

Geplaatst in Geen categorie.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.